Sunday, March 25, 2012

Cook MAC, Shop MAC and Vera by MAC Haul

 Στις 23/3 δύο από τις πιο αναμενόμενες συλλογές (για μένα) των τελευταίων χρόνων η MAC Vera   και η Cook MAC, Shop MAC άρχισαν να διατίθεται στα καταστήματα MAC της χώρας. Η διάθεση των συλλογών ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, καθώς ακόμη και κεντρικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν είχαν προμηθευτεί τα stand και το υλικό για το promotion ενώ σε κάποια άλλα λιγότερα κεντρικά καταστήματα δεν υπήρχαν καν όλα τα προϊόντα. Αυτό ως απλή παρατήρηση γιατί είναι κρίμα για συλλογές που στο εξωτερικό εκάναν θραύση και εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα να μην στηρίζονται καλά στη χώρα μας. Πέρα απ' αυτό όμως οι αναποδιές αυτές φυσικά δε με πτόησαν και φυσικά ήρθα, είδα, (αγόρασα) και απήλθα. Ορίστε τι διάλεξα από τις δυο αυτές συλλογές που περίμενα πως και πως να φτάσουν στα καταστήματα!


 In March 23, two of the most anticipated (for me at least) MAC collections (MAC Vera and Cook MAC, Shop MAC) launched on local MAC stores. This launch didn't go asw smoothly as usually and even the largest and more central stores in Athens and Thessaloniki hadn't received the stands and ay promotional material. In smaller stores there weren't even some products available. That's just a simple comment because I think it's a shame for collections that were so succesfull in other countries not to receive the appropriate attention in our country. But of course all these couldn't discourage me and I came, saw, (bought) and left lol! Here 's what I 've chosen from these two collections that I was waiting for some time!

Press here for English
 Και θα ξεκινήσω από τη συλλογή Vera για την οποία είμαι ενθουσιασμένη από την πρώτη στιγμή που έμαθα πως θα κυκλοφορήσει. Για τη Vera σας έχω ξαναμιλήσει εδώ και η συλλογή αυτή μου φάνηκε φανταστική ιδέα. 


 Τα προϊόντα που περίμενα περισσότερο ήταν η pearlmate face powder Sunday Afternoon και η τετράδα crushed metallic pigments Butterfly Party.  Πέρα από αυτά μου άρεσε γενικά πολύ η συλλογή συνολικά και ειδικά τα μολύβια και τα lipgloss (αλλά πόσα ΜAC lipgloss να χει κανείς;). Βέβαια δεν κατάφερα να αντισταθώ στο pearlglide intense eye liner Undercurrent.

  Η πούδρα είναι τόσο όμορφη που είναι από τις λίγες φορές που δεν θέλω να χρησιμοποιήσω προϊόν. Δε σκοπεύω να βιαστώ κιόλας αφού έχω βάλει στόχο να τελειώσω κάποια άλλα προϊόντα το επόμενο διάστημα. 


 Η πούδρα αποτελείται από 3 αποχρώσεις σε ροζ τόνους αλλά όσο έντονο και αν μοιάζει στη φωτογραφία πρόκειται για ένα προϊόν που δίνει μια απλά όμορφη ροζ λάμψη στο πρόσωπο. Πιστεύω πως δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ. Επάνω της έχει εντυπωμένη την υπογραφή της Vera με το σήμα κατατεθέν της την πασχαλίτσα. Το προϊόν περιέχει 12gr και κοστίζει 28 ευρώ. 


 Εδώ βλέπετε πως δε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα pigmented προϊόν και πως είναι ότι πρέπει για χρήση σε όλο το πρόσωπο και κυρίως στα μάγουλα. Οι αποχρώσεις έχουν αρκετά ψυχρή βάση και πιστεύω πως κολακεύουν τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.


 Το επόμενο προϊόν που πιστεύω πως είναι από τα πιο ωραία της συλλογής είναι τα pigments Butterfly party. Πρόκειται για μια τετράδα pigments που για μένα είναι από τα πιο όμορφα χρώματα της συλλογής και γενικά που έχω δει σε mac pigments. Αποτελείται από δυο δυάδες και περιέχει συνολικό προϊόν 12gr (3gr το καθένα).  Η τιμή είναι 37 ευρώ.


 Τα ονόματα των αποχρώσεων είναι Butterfly Party, ένα πολύ όμορφο και φωτεινό μωβ με κόκκινη βάση, Desert Cloud, μια μπλε απόχρωση με μωβ τόνους, Rain Drop ένα υπέροχο teal με πιο έντονη γαλάζια βάση και Moss Garden ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα ένα ανοιχτό πράσινο της μούχλας με μεταλλική λάμψη.  Τα δυο τελευταία είναι και τα αγαπημένα μου. Όλες οι αποχρώσεις είναι κατά βάση ψυχρές και συνδυάζονται πολύ όμορφα μεταξύ τους.


 Το μόνο απογοητευτικό στα pigments αυτά είναι η εικόνα μου που αντίκρισα ανοίγοντας τα, όπως βλέπετε και παρακάτω. Χοντροκομμένα κομμάτια που δεν απλώνονται καλά. Όσες χρησιμοποιείτε pigments ξέρετε πως είναι σημαντικό να έχουν πολύ λεπτή υφή για να απλώνονται καλύτερα και να μην "σβωλιάζουν" ιδιαίτερα όταν εφαρμόζονται υγρά.



 Προσωπικά προτιμώ την υγρή εφαρμογή γι αυτό προτίμησα να αφιερώσω λίγη περισσότερη ώρα ώστε να διαλύσω τους χοντρούς αυτούς κόκκους. Στα swatches που ακολουθούν η εφαρμογή δεν είναι η καλύτερη δυνατή καθώς τα έκανα πριν "διαλύσω" τα pigments ώστε να πάρετε μια εικόνα για την αυθεντική τους εφαρμογή. Αν σας βολεύουν τα pigments πιστεύω πως αυτά είναι ιδιαίτερα χρώματα και με προσεχτική εφαρμογή δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα. Απλά σημειώνω για όσες ενδιαφέρονται πως κανένα από τα τέσσερα δεν είναι ασφαλές για χρήση στα χείλη.





 Το τελευταίο προϊόν που αγόρασα από τη Vera συλλογή είναι ένα πολύ λαμπερό teal μολύβι ματιών με έντονο shimmer. Έχει πολύ έντονο αποτέλεσμα ενώ είναι μαλακό και πολύ κρεμώδες όπως όλα τα μολύβια της συλλογής. Φημολογείται πως τα μολύβια αυτά θα μείνουν στη μόνιμη γραμμή των MAC  αργότερα, που με χαροποιεί πολύ γιατί υπάρχουν φοβερές αποχρώσεις ανάμεσα τους.



 Εδώ βλέπετε ένα swatch του undercurrent συγκριτικά με άλλα δυο μολύβια ματιών μου από ΜΑC, το navy stain και το minted. Μπορείτε να δείτε καλύτερα και την απόχρωση αλλά και το έντονο shimmer συγκριτικά με τα άλλα δυο. Προσωπικά ξετρελάθηκα με την απόχρωση που αυτόματα έγινε μια από τις αγαπημένες μου. Κόστισε περίπου 16-17 ευρώ.


 Ας περάσουμε τώρα στην Cook MAC, Shop MAC συλλογή για την οποία έχουν ακουστεί τα καλύτερα και περίμενα να τη δω από κοντά. Περισσότερο περίμενα να δω τα κραγιόν της συλλογής αλλά και τα κρεμώδη ρουζ της. Τελικά κατέληξα να αγοράσω ένα κραγιόν που περίμενα πολύ το quick sizzle καθώς και ένα από τα περιβόητα tendertones, το Hot 'n' Saucy. 


 Οι συσκευασίες της συλλογές ουσιαστικά είναι sleeves πάνω στις κανονικές μαύρες συσκευασίες. Μερικοί τις βρίσκουν κάπως lame αλλά εμένα μου φαίνονται αρκετά χαριτωμένες και ταιριαστές με το όλο concept και τις αφίσες της συλλογής. Ορίστε και οι κανονικές συσκευασίες.


Kαι αυτά είναι τα προϊόντα που αγόρασα. 


 Το Quick Sizzle είναι ένα ματ έντονο φουξ ματ κραγιόν με ψυχρή μπλε βάση. Το φινίρισμα του είναι matte και έχει πολύ έντονο αποτέλεσμα στα χείλη. Τα κραγιόν αυτά θέλουν πολύ καλή προσεχτική ενυδάτωση πριν την εφαρμογή. Το ήθελα πολύ καθώς δεν είχα κάτι αντίστοιχο και παρόλο που συνήθως προτιμώ να δίνω βάρος στο make up των ματιών μου αρέσουν πολύ και τα έντονα φωτεινά κραγιόν ειδικά τώρα που μπαίνει η Άνοιξη. Περιέχει 3gr προϊόντος και κοστίζει περίπου 20 ευρώ.


 Ένα από τα πλέον αναμενόμενα προϊόντα είναι τα tendertones. Πρόκειται για επανακυκλοφορίες 4 από τα 10 tentertones που κυκλοφόρησαν την Άνοιξη του 2008 και πραγματικά είχαν κάνει ψιλοπάταγο. Είχα πάρει και τότε το δικό μου, ένα σε ροζ απόχρωση δεν θυμάμαι όνομα, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ξανά τώρα. Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος πανικός με τα tendertones. Είναι ελάχιστα pigmented, είναι σε βαζάκι οπότε δεν είναι τόσο εύχρηστα και τόσο υγιεινά  εκτός αν χρησιμοποιείς πινελάκι αλλά ποιος θέλει να βάζει το lip balm του με πινελάκι. Από την άλλη είναι πολύ μαλακά, πολύ ενυδατικά, έχουν SPF 12 και μυρίζουν απίστευτα σα φρούτα.


 Αυτό που επέλεξα είναι το Hot 'N' Saucy, ένα έντονο κόκκινο χρώμα στο δοχείο που αφήνει μια πολύ διακριτική κόκκινη λάμψη στα χείλη. Για κάποιο λόγο σε όλες τις φωτογραφίες φαίνεται μια πορτοκαλί χροιά την οποία δεν έχει το προϊόν κανονικά. Λίγο το cute όνομα, λίγο περισσότερο η μυρωδιά και το χαριτωμένο χρώμα αλλά κυρίως το LE ζητημα, τσίμπησα και γω το δικό μου tendertone. Περιέχει 6ml και κοστίζει 15-16 ευρώ.


Ορίστε και swatches με φλας και σε φυσικό φωτισμό όπου φαίνεται καλύτερα πόσο φωτεινό φουξ είναι το quick sizzle. Love it!



 Αυτά είναι τα προϊόντα που διάλεξα από τη συλλογή. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα περισσότερα κραγιόν καθώς και τα ρουζ, αλλά ειδικά το Florida που ήθελα να δοκιμάσω μου φάνηκε πολύ έντονο και είπα να βάλω ένα μέτρο χαχα. Πάντως πιστεύω πως αξίζει να δείξετε μια ματιά και στις δυο αυτές συλλογές. 

Με την ευκαιρία να σας δείξω και άλλα δυο πραγματάκια που πήρα το τελευταίο διάστημα από τα ΜΑC. Το ένα είναι η γνωστή στους περισσότερους σκιά satin taupe που είχε πιάσει πάτο εδώ και αρκετό καιρό και χρειαζόμουν refill. Πρόκειται για ένα καφέ-γκρι χρώμα με πολύ καλό pigmentation που ταιριάζει σε πολλά looks. 


 Το δεύτερο είναι η mineralized skinfinish πούδρα στην απόχρωση Redhead, από την προηγούμενη συλλογή MAC Naturally. Άλλη μια πολύ ωραία συλλογή νομίζω πως η MAC ξεπέρασε τον εαυτό της το τελευταίο διάστημα. 



 Το συγκεκριμένο προϊόν έχει μια διαβάθμιση από χρυσαφί σε ζεστό ροζ και προσωπικά δε το χρησιμοποιώ σαν πούδρα αλλά ως μπρόνζερ- highlighter. Eίναι ιδιαίτερα pigmented και μπορεί να εφαρμοστεί είτε στεγνό για πιο διακριτικό αποτέλεσμα και λάμψη είτε βρεγμένο (πρόκειται για baked 
προϊόν) για πιο έντονο αποτέλεσμα. 


 Προσωπικά το εφαρμόζω συνήθως με κάποιο stippling brush, ειδικά αν το εφαρμόζω βρεγμένο καθώς θέλει πολύ προσοχή επειδή είμαι και πολύ ανοιχτόχρωμη. Πιστεύω πως ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα το χρησιμοποιήσω ακόμη περισσότερο. Περιέχει 9gr και κόστισε 30 ευρώ. 




English version


 I am starting with Vera collection, for which I was truly excited from the firts moment I've learned about it. I've talked you about the artist Vera again here and this collection seemed like an amazing idea.


 The products I've been waiting most was the pearlmate face powder Sunday Afternoon and the quadruple of crushed metallic pigments Butterfly Party.  In general I really liked the collection especially  the eyeliners  and the plushglass (but how many MAC lipglosses could someone need?), so I haven't manage to resist to pearlglide intense eye liner Undercurrent.

 The powder is sooooo cute and beautiful that I feel I don't want to use it. And luckily I am trying to finish up some powders so I can look at this lovely thing for some time.


 This powder consists of 3 shades an almost matte bright pink, a pinky mauve and a shimmery light pink. The product is quite sheer and light and I don't think that could be used easily as blush (except for really fair skins and after some building up). I prefer to use it as a highlighter and a a whole face powder for a glow-y effect. It has Vera's signature with the cute ladybug trademark embedded, it contains 12gr and costs 28 euros.  


 Here you can see that the product isn't as pigmented but it blends easily and I really like it. The shades have cold undertones and really flatter fairer skins.


 The next product that I think is one of the most interesting in this collection are the Butterfly Party pigments. It's a quadruple of pigments with such beautiful colors, among the most beautiful in MAC collection.  It contains two doubles with 12gr in total (3gr each) and costs 37 euros.


 These shades are Butterfly Party a beautiful bright purple with red base, Desert Cloud a blue shade with purple undertones, Rain Drop an amazing teal with a more bright blue base and Moss Garden a particularly distinct color, a really bright moss green with metallic shimmer. The last two shades are my favorites. All shades are generally cool toned with a frost finish and I have several looks in mind that would rock these colors!


 The only disappointing in these pigments is this image I saw while opening them. Big clumpy pieces that cannot be blended easily. Those of you that are using pigments know that is important to have a light silky texture so that they can be used and blended really nice and not result in clumps especially when applied wet. 



 Because I prefer using these wet I tried and crushed them in smaller particles. In these swatches I've made, I've used  the pigments as they were in the start so that you can have an idea how they blend when you buy them. After crushed the result is much more nicer. So if you like using pigments I think these have really great colors and after careful application they give a beautiful result. None of these colours is lip safe. 





 The last thing I' ve bought from this collection was a bright teal eyeliner with intense shimmer. It has a really beautiful result and is soft and creamy like all this collection's eye liners. I am really satisfied from the rumours that say these eyeliners will stick in the permanent line because there are some great colours among them.



 Here you can see swatches of  undercurrent compared with two other of  my MAC pencil eyeliners,  navy stain and minted, so you could have a better look in the shade and see how lovely the shimmer is in this one. I personally loved this shade and it instantly became a favorite. It costed me about 16-17 euros.


 Now, about the Cook MAC, Shop MAC collection, I had heard so many things I really needed to see it up close. The best part of this collection for me is the lip products and the cream blushes. I ended up purchasing a lipstick I was really excited about, quick sizzle and also one of the infamous tendertones, Hot 'n' Saucy. 


 The packaging is just sleeves over the normal packages. Many have said that the find it really lame and cheap but I 've found these sleeves kinda cute and fitting with the whole collection concept and promotion. And here are the normal packages.


And these are the things I've got.


 Quick Sizzle is a bright pink to fuchsia lipstick with a cold blue undertone. It has a matte finish and needs a carefully hydrated lip before applying. It's applying smoothly with a vivid intense result. I wanted this because I haven't had anything like that and although I mostly more of an "intense-eyes" kinda girl, I always appreciate a bold lip especially with this springy bright color. It contains 3gr of product and costs around 20 euros.


 On of the most anticipated products of this collection are tendertones. These are repromotions of 4 out of 10 shades that launched in 2008 and they were a big hit! Then I got a pinky strawberry shade (I cannot remember the name) that hasn't been a part of the current collection. To be honest I never fully understood this extreme hype around tendertones. They are really not pigmented at all (so why having all these shades people?) and they are in a pot (not very easy to use and hygienic, except if you are using a lip brush, but who want to put on lip balm with a brush?)  But they are really soft and smooth, they have an SPF 12 and an amazing sweet and fruity smell.


 The one I chose is Hot 'N' Saucy, one with a bright red color in the pot that leaves a sheer red lip. For some unexplained reason there is an orangy tone in every photo that in reality there isn't there (so WTF?). A  cute pot with a nice name and amazing smell and overall a LE item. Well of course I got one people! It contains 6 ml and costs 15-16 euros.


Here are the swatches. I've put one photo in natural light too because it shows the bright pink of quick sizzle. kinda better. Ooooh I love it!



 So these are the stuff I chose from the collection. I like most of the lipsticks and some blushes too (the one I really liked, Florida is a really intense bright fuchsia and so I decided to put a stop in my shopping frenzy).  Overall I think these collections are really great and you should take a look in both of them.

 I thought this is a good chance to show you a couple more things I've got during the last months from ΜΑC. First one is the well-knowned to most of you satin taupe eye shadow. Mine had hit pan some time ago and it was time to purchase a refill. It's a brown-grey, taupe color with great pigmentation that are great for many especially everyday looks. 


 The last one is the mineralized skinfinish powder in Redhead shade, from the previous MAC Naturally collection. This was too a nice collection and I think MAC overcame itself lately.



 This particular product is a baked powder with gradual shading from golden-beige to a warm salmon pink and I personally use it not as a powder but as a bronzer- highlighter. It's really pigmented and as all baked products it can be applied dry or wet for more intense result.


 I usually applied it wet with a stippling brush, beacause it needs a lot of care, being really fair and all. I think  that I'll use it much more during the summer. It contains 9gr and costs 30 euros.







44 comments:

  1. Χιχιχι αναλογο ποστ ετοιμαζω σημερα:-Ρ
    Πολυ ωραια πραγματα πηρες!!Με γεια!!!
    Το Hot 'N' Saucy το ζηλευω!Πηρα το χρυσο-διαφανο(θα το δεις κ στο ποστ) αλλα θελω κ το πορτοκαλι!!!
    Η Satin Taupe πολυ αγαπημενη!Και παει με τα παντα!
    Το MSF Redhead θεικο κ το εχασα:-( sold out!
    Και τα pigments τελεια χρωματα αλλα δεν τα πολυβολευομαι..

    http://beautyincrisis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ ωραία, περιμένω να δω τι πήρες! Σ'ευχαριστώ πολύ. Μου άρεσε πολύ και το χρυσό. Η satin taupe κλασσική αξία.
      Tα MSF ήταν πολύ καλά και το blonde μου άρεσε πάρα πολύ.

      Delete
  2. καλοφορετα ολα και να τα χαρεις!λιμπιστηκα πολυ το μολυβι...μιαμ μιαμ,φαινεται λαχταριστο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ λαχταριστό, μακάρι να ισχύουν όσα ακούγονται και να μείνουν μόνιμα έχει φοβερά μολύβια η συλλογή.

      Delete
  3. πολύ ωραίο και κατατοπιστικό post! έχω μανία με τα pigments της mac και μάλλον θα τρέξω να πάρω αυτά που παρουσίασες (κι ας είναι χοντροκομμένα, δεν πτοούμαι)! υπέροχα χρώματα!! καλοφόρετα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ. Και μένα μου αρέσουν πολύ τα pigments και σας ετοιμάζω σύντομα κι άλλα posts έκπληξη :-)
      Αν τα κομματιάζεις λίγο ακόμη γίνονται μια χαρά και τα χρώματα είναι αλήθεια τέλεια!

      Delete
  4. αυτο με τις συλλογες που λες οντως το παρατηρησα κ εγω. η χριστουγεννιατικη συλλογη glitter and ice (καπως ετσι δεν λεγοταν? κ η αλλη με τις snowballs) ηρθε μιση στην πολη μου.
    αχ αυτα τα msf..το blonde κ εγω το εχασα :( τωρα το σκεφτομαι για το sunday afternon αν κ δεν νομιζω να εχουν το ιδιο αποτελεσμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα κυρίως γιατί το blonde ήταν πιο pigmented και ιδίως σε υγρή εφαρμογή έδινε αρκετά έντονο αποτέλεσμα και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ.
      Παρόλα αυτά αν ζητάς μια πούδρα με ελαφριά ροζ λάμψη τότε δοκίμασε τη Sunday afternoon

      Delete
  5. Τέλεια όλα αλλά η πούδρα Vera και οι σκιές απίστευτες!! Μια ερώτηση μόνο.. Ελλάδα παίζει καμιά έκπτωση γιατί εδώ Κύπρο πάω αγοράζω 2-3 πράγματα και φεύγω δαρμένη. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν. Στην Ελλάδα έχει αρκετά συχνά -25% αλλά ποτέ δεν υπάρχει έκπτωση στις συλλογές αυτές που είναι LE.

      Delete
  6. Με γειά σου να τα ευχαριστηθείς όλα!!!Ξεχώρισα το Quick Sizzle υπέροχο!!! ΧΧΧ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Απίστευτο χρώμα αλήθεια! Τελευταία είναι αρκετά pro -bold lips και επέστρεψα στην αγάπη μου για τα κραγιόν.
      Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Delete
  7. Megeia sou!! Kala zilepsa toso me to kragion!! Axou exv pathei psyxwsi me ta kragion tis mac!! Fantastika itan ola kouklitsa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Κερασία μου, εσύ και η Χριστίνα με την πρόσφατη "ψύχωση" με τα κραγιόν ήμουν σίγουρη πως θα με νιώθατε! Έχει πολύ ωραία κραγιόν η συλλογή αυτή.

      Delete
  8. αχ το μολυβι φαινεται υπεροχο!!ξετρελαθηκα με το χρωμα του!

    μια φορα και ενα καιρο ειχα αγορασει ενα γαλαζιο pigment Μutiny λεγεται που δεν το πολυφοραω,γενικα δεν με βολευει και πολυ αλλα θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια τωρα το καλοκαιρι.

    καλοφορετα!!

    http://omorfoblogaki.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα το είδα εκεί που πήγαινα να φύγω και λέω ας το κάνω swatch και τρελάθηκα. Υπέροχο γαλάζιο το mutiny να το χαρείς το καλοκαίρι!
      Σ' ευχαριστώ πολύ

      Delete
  9. με γεια σου ολα!! θα πω κι εγω πως τρελάθηκα με το μολύβι, φανταστικό χρώμα!!
    και κατι ασχετο, τι ομορφο χρωμα ειναι αυτο στα νυχια σου!? ποιο βερνικι ειναι??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ καλοκαιρινό χρώμα, το λάτρεψα
      Το βερνίκι είναι το Color Riche 204, boudoir rose από τη νέα συλλογή της L' Oreal, που μας έδωσαν στη συνάντηση. Πολύ τέλειο απαλό ροζ και περιέχει gel οπότε δε χρειάζεται top coat! Κυκλοφορούν ήδη σε πολλά τέλεια χρώματα.

      Delete
  10. Μα τη αγάπη είναι αυτή με την Mac.. Δεν σου ξεφεύγει τίποτα!! χαχαχ Πέρα από την πλάκα, με γεια σου κοπέλα μου!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Περιέργως δεν έχω καμιά ιδιαίτερη αγάπη. Και μάλιστα τελευταία με είχαν εκνευρίσει με τις απανωτές συλλογές και έχω ανακαλύψει πολλές άλλες αγαπημένες μάρκες. Αλλά οι τελευταίες συλλογές με ξετρέλαιναν πραγματικά.

      Delete
  11. Με γεια σου όλα, πολυ ωραίες επιλογές! Ειδικα τα pigments, την πουδρσ καιι το pearlglide τα ζηλεύωωω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που βρίσκει την Vera συλλογή πολύ ξεχωριστή.

      Delete
  12. wow you got a lot!!!
    kala to tender tone den einai uperoxo?? emena me exei piasei mia mania!!
    kai eimai erwteymeni me to cream blush poy pira. pws kai den pires kapoio apo ta kremwdi rouz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. είχα πει δε θα υποκύψω ξανά στο hype των tendertones αλλά μυρίζουν τόσο τέλειααααααα
      Ήθελα το florida αλλά ήταν πολύ έντονο, το ίδιο και το πορτοκαλί. κάποια στιγμή θα πάω να δοκιμάσω αυτό που πήρες εσύ, αλλά όπως είπες και συ πήρα πολλά κι είπα να βάλω ένα μέτρο χαχα

      Delete
  13. Να το πάθω τώρα το εγκεφαλικό ή να το αφήσω για αργότερα???όλα είναι υπέροχα,φανταστικά και έχω μείνει από τα pigments και τα χρώματα τους!!! μεγεια σου,καλοφόρετα κορίτσι......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άστο για αργότερα. Έχω πάθει pigment-mania τελευταία το είπαμε. Ευχαριστώ πολύ!

      Delete
  14. Κούκλα μου, είναι από τις καλύτερες αναρτήσεις σου, την απόλαυσα! Φαίνεται πόσο τα λαχταρούσες, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που τα περιέγραψες.
    Στο επόμενο καφέ please βοηθήστε με λίγο με την υγρή εφαρμογή, γιατί όλο με τη σκιά "λασπίτσα" καταλήγω η δόλια...

    ReplyDelete
    Replies
    1. για καλύτερη δε ξέρω σίγουρα από τις μεγαλύτερες χαχαχα
      Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα κάνουμε tutorial μην ανησυχείς έχω και τόσα νέα χρώματα

      Delete
  15. Καλα ε, το βλεπω οτι πας να με πεθανεις! Απο που να αρχισω και που να τελειωσω... Ειναι ολα υπεροχα! Με τρελανες με τα pigments και με κανεις να μετανιωνω που δεν πηρα κι εγω το Σαββατο. :( Η Vera ειναι τελεια επισης! Και θα συμφωνησω και με τη Κερασια. Εχω παθει ψυχωση με τα MAC!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ήμουν σίγουρη πως θα σου άρεσαν τα χρώματα αυτά! Δε πειράζει σήκωσες και συ το σύμπαν το Σάββατο χαχα
      Όσο για την ψύχωση το ξέρω, το βλέπω χαχα

      Delete
  16. Με γειά σου γλυκιά μου! Να τα χαρείς!!!
    Τα pigments είναι πραγματικά απίστευτα! Τα ζήλεψα, αν και δεν έχω τολμήσει να αποκτήσω ακόμη κάποιο!Το undercurrent έχει υπέροχη απόχρωση! Μακάρι να μπουν στη βασική συλλογή! Όσο για τα tendertones προσωπικά δεν με ενθουσίασαν...
    Φιλάκια πολλά xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ! Μου αρέσουν πολύ αυτές οι αποχρώσεις είναι από τις αγαπημένες μου. Ναι μακάρι να γίνουν μόνιμα. Τα tendertones ούτε εμένα με τρέλαναν αλλά έχουν κι αυτά τη γλύκα τους

      Delete
  17. Νομίζω οτι θα γίνει δικό μου σύντομα το Mineralize Skinfinish σε αυτή ακριβώς την απόχρωση!!!! Αυτοί οι ζεστοί τόνοι είναι ότι πρέπει για μένα που είμαι μελαχρινή! Πολύ ωραία όλα τα πράγματα που πήρες!! Με γεια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι πολύ ωραία απόχρωση, είχε και για μελαχρινές αλλά ήταν πολύ σκούρα δε μου άρεσε τόσο αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από περισσότερες κοπέλες

      Delete
  18. Καλοφόρετα όλαααα :))) ζήλεψα και θα το πάρω κι εγώ το mineralize :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. μου φαίνεται πολύ πολυχρηστικό προϊόν και το συστήνω σε όλες :-) Ευχαριστώ

      Delete
  19. με γειά. θα ήθελα να δω΄λουκ με τα πίγκμεντς να γίνεται. τα τεντρτόουνς νομίζω ιδανικά για το καλοκαίρι. στην πασαρέλλα τα φόραγαν και ως ρουζ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τhanx :-) Δεν έχει τύχει έως τώρα να βάλω make up looks αλλά ήταν στα άμεσα σχέδια μου οπότε θα ετοιμάσω και με τα νέα Pigments σίγουρα :-)
      Πολύ καλή η ιδέα του ρουζ αν και πιθανώς να ναι κάπως sticky, θα το δοκιμάσω έστω από περιέργεια

      Delete
  20. to kokkinadi kai to bronzer fenontai toso teleia! i love mac!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. βγάζουν μερικά προϊόντα απίστευτα στ' αλήθεια :-)

      Delete
  21. den to sizitao zileuw poli !! Ta agapimena mou mac proinda einai sigoura ta rouz , kati iperoxa xromata pandote exoune :) xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. πράγματι έχουν πολύ όμορφα χρώματα και ωραίο application

      Delete
  22. H MAC einai απο τις καλυτερες εταιρειες, εχει τα top make up, κραγιον, ρουζ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. έχει πολλά δυνατά σημεία και κάποια κάπως πιο αδύναμα, αλλά σε γενικές γραμές είναι από τις αγαπημένες εταιρίες όλων μας

      Delete